Termeni și condiții

  1. Dreptul de proprietate intelectuală

Sunt de preferat materiale originale, pentru a nu exista probleme cu dreptul de autor. Fiecare colaborator își asumă ceea ce trimite pentru încărcare pe platformă, din punctul de vedere al dreptului de autor. Dacă materialul nu este original, atunci colaboratorul trebuie să specifice sursa la încărcarea pe platformă. Vor avea prioritate la selecție materialele declarate originale.

Dacă încetează colaborarea cu platforma, autorii materialelor au drept de proprietate intelectuală asupra materialelor originale pe care le încarcă pe platformă. La fiecare disciplină există cel puțin un responsabil.

Pentru materialele încărcate pe platformă și modificate de către responsabilul de disciplină, au drept de proprietate intelectuală în egală măsură autorul și responsabilul de disciplină.

Asociația Anima Urbi are dreptul să utilizeze toate materialele încărcate pe platformă, doar în acest scop, atât timp cât platforma este funcțională, indiferent dacă autorul materialului a încetat sau nu colaborarea cu platforma.

  1. Structura platformei

Este proprietatea echipei care a contribuit cu idei la conceperea ei și/sau a atras finanțare pentru platformă. Echipa se poate completa pe parcurs, cu acordul tuturor membrilor echipei.

  1. Domeniul care găzduiește platforma

Este proprietatea Asociației Anima Urbi

  1. Finanțarea

Se face prin sponsorizări/donații, proiecte cu finanțare internă/externă și alte surse(de exemplu din taxe pentru anumite servicii). Persoana/persoanele care atrag finanțarea, are/au dreptul să decidă cum să fie utilizați banii.

  1. Contul

Contul neutilizat timp de 90 de zile consecutive va fi dezactivat automat. Conturile create pe informații incorecte vor fi blocate și sesizate organele competente, după caz. Utilizatorii își creează un cont completând informațiile care li se solicită. Utilizatorii nu plătesc niciun fel de taxă. După ce intră în cont au acces la materialele încărcate și pot rezolva teste. Colaboratorii care trimit materiale pentru platformă își asumă colaborare cu platforma în regim de voluntariat.